Česky | English | Deutsch | Polski | По-русски | 中文 | 한국어 | Hrvatski | Türkie | ไทย |
Pozvánka na seminář: CSR - praktické přínosy společensky odpovědného podnikání

Dne 22.06.2016 proběhne v ITC seminář zaměřený na problematiku CSR. Tentokrát jsou základní informace o managementu společenské odpovědnosti doplněny o cenné postřehy z praxe.
V čem spočívá filosofie CSR, jaké jsou jeho základní pilíře, co od tohoto systému řízení očekávat a jak integrovat CSR do firemní kultury a s jakými výsledky, to vše uslyšíte z úst zkušených lektorek Ing. Aleny Chalupové, MBA, Zdenky Vymětalové z CSR Zlín a jejich hostů. Webové stránky semináře ZDE

 


Úspěch ITC v mezinárodním porovnávacím testu stanovení obsahu šestimocného chromu v usních

Výsledek porovnávacího testu, kterého se zúčastnilo 23 laboratoří z celého světa,  potvrdil  technickou způsobilost ITC a přesnost měření obsahu šestimocného chromu. Obsah tohoto prvku v usních je omezen právními předpisy a nedodržení stanoveného limitu  je častým důvodem pro stažení  výrobku z trhu EHS.


Seminář „Vedení a kontext organizace ve smyslu požadavků ISO 9001:2015"

Co to je „kontext organizace“, jak určit „zainteresované strany“, jak řídit vztahy s těmito zájmovými a zúčastněnými stranami, jak analyzovat a vyhodnocovat výkonnost organizace a její zlepšování, to vše zazní na semináři  „Vedení a kontext organizace ve smyslu požadavků ISO 9001:2015" , na kerý jste zváni. Odkaz na stránky semináře ZDE.


OPPIK - Dotační program Úspory energie

Podniky, zvažující investice do snížení své energetické náročnosti, či zvýšení energetické efektivity, mohou od. 1.6.2015 žádat o podporu v dotačním programu ÚSPORY ENERGIE. Zavedení systému managementu hospodaření s energií podle ČSN EN ISO 50001 je jedním z hodnotících kritérií při schvalování žádosti o dotační titul. 


Výskyt elektroodpadu ve výrobcích určených pro styk s potravinami

Pracovníci divize zkušebnictví úspěšně publikovali práci na téma výskytu elektroodpadu ve výrobcích, určených pro styk s potravinami. Článek byl publikován v časopise Food Additives & Contaminants: Part A s vědeckým impact faktorem 2,3.

 


 
> Webdesign studio