Česky | English | Deutsch | Polski | По-русски | 中文 | 한국어 | Hrvatski | Türkie | ไทย |
Pozvánka na seminář - Bezpečné provozování dětských hřišť

Dne 3. 5. 2017 pořádá ITC seminář Bezpečné provozování dětských hřišť. Využijte příležitosti a zdokonalte své znalosti legislativy, norem, kontrolních a servisních mechanismů v souladu s normami řady EN 1176. Více informací, včetně přihlášky, naleznete na stránkách semináře ZDE v sekci vzdělávání. Na vaši účast se těší organizátoři.


Veletrh AMPER 2017

Vážení obchodní přátelé, zveme Vás k návštěvě naší expozice na veletrhu AMPER 2017, který se uskuteční v termínu 21.03.– 24.03.2017 v Brně. Najdete nás v lokaci P 6.14 (hala P, Stánek č. 6.14). Na vyžádání poskytneme Vouchery pro vstup zdarma (omezené množství). Bližší informace poskytne Ing. Eva Pobudová, tel: 577 601 379, e-mail: epobudova@itczlin.cz. Profil ITC naleznete ZDE. Odkaz na mapu výstaviště ZDE.


Nový dokument NBOG

V seznamu dokumentů NBOG byly doplněny aktualizované a nové verze dokumentů. Změny byly zvýrazněny. Sekce s dokumenty ZDE


Ocenění ITC fakultou aplikované informatiky (FAI) při UTB Zlín

Dne 19.10.2016 převzal RNDr. Radomír Čevelík, místopředseda představenstva ITC, ocenění v podobě bronzové pamětní medaile za dlouhodobou podporu rozvoje FAI v oblasti propojení výzkumné organizace s industriální sférou.


Nové osvědčení pro AMS K123 + změna rozhodnutí o autorizaci + nové podmínky autorizace

ITC, jako autorizované metrologické středisko s úřední značkou K 123 (autorizace ve formátu PDF), získalo nové osvědčení k ověřování stanovených měřidel pod číslem 0319-OS-K123-16 (osvědčení ve formátu PDF). Na základě nového osvědčení byla vydána změna rozhodnutí o autorizaci (změna rozhodnutí o autorizaci ve formátu PDF) a nové podmínky autorizace (nové podmínky autorizace ve formátu PDF). Více informací na stránce autorizace ITC.


Aktuality

// 20.4.2015
Výskyt elektroodpadu ve výrobcích určených pro styk s potravinami


Pracovníci divize zkušebnictví úspěšně publikovali práci na téma výskytu elektroodpadu ve výrobcích, určených pro styk s potravinami. Článek byl publikován v časopise Food Additives & Contaminants: Part A s vědeckým impact faktorem 2,3.



 

článek z roku 2015: http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/19440049.2015.1009499#abstract

Článek je pokračováním předchozí práce, publikované v témže časopise v roce 2013. http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/19440049.2013.829246#abstract

Oba články jsou dostupné volně ke stažení (jsou v režimu Open Acess). Laboratoř analytické chemie a mikrobiologie se již mnoho let zabývá hodnocením výrobků, určených do styku s potravinami a naše služby využívají velké firmy v daném segmentu trhu.

 


 
> Webdesign studio